Varmt välkommen till en underbar, härlig och positiv mässa!

Välkommen till Värmlands mysigaste hälsa och harmonimässa!

Till våren, 10-11 April 2020, är det dags igen för vår fina mässa i Torsby, norra Värmland. På mässan finns plats för 15-30 utställare och 12 föredrag/workshops.

Mässan kan komma att se lite annorlunda ut den här gången eftersom vi följer de rekommendationer som ges av folkhälsomyndigheten.

Ändå gäller först till kvarn. .. ( med reservation, vid för många utställare med samma utbud kan arrangören komma att tacka nej)

Vi kan reservera/boka 15 platser i väntan på nya rekommendationer att följa. Allt för att vi ska känna oss trygga och ändå kunna genomföra en helg med hälsa och må bra-inriktad  verksamhet.

För att du som utställare inte ska behöva ligga ute med pengar under den rådande osäkerhet som är, angående hur läget kommer att se ut:

Du kan skicka in din PRELIMINÄRA BOKNINGSANMÄLAN REDAN NU!

Denna anmälan kommer att vara preliminär fram till 10 Mars. Det innebär att du om du ångrar dig kan du avboka fram till dess. Din preliminära bokningsanmälan innebär att du har en plats reserverad i ditt namn.

Skicka efter din anmälningsblankett HÄR

Obs! Den 10 Mars är din bokning bindande och du får en faktura som ska betalas senast 28 Mars. Från 10 Mars är alla anmälningar till mässan bindande enligt den information du kan läsa längre ner här på sidan.

Att tänka på...

Se noga igenom vad du som utställare behöver under mässan - storlek på din plats, bord och stolar, el mm. Tänk på att du har eget ansvar för att du ska få plats med bord plus att ha en liten in och utgång för dig. Allt ska rymmas på den yta du hyr. Räkna inte med att gå på din grannes plats. Där kan det stå en avgränsande skärm. Planera bra från början och hyr ordentligt med utrymme för din verksamhet. Du får inte ta större plats än den yta du hyr. Inga ändringar kan göras när din skriftliga anmälan är genomförd, så tänk noga igenom hur stor plats du behöver och vad du vill hyra...bord, stolar, skärm... 

FÖREDRAGSRUM: Vill du hålla föredrag, workshop, storseans - anmäl ditt intresse och ev. entrékostnad. Att använda föredragsrummet är en förmån och endast till för medverkande och anmäld utställare med betald plats. Du ställer själv iordning föredragsrummet före och efter ditt föredrag. Föredragsrummet är gratis. Arrangören eftersträvar mångfald i programmet och  väljer därför ut det fullständiga innehållet närmare mässan.

Nytt är..

att all fakturering tas om hand av Frilans Finans. 

Anmälan görs till Ann-Catrin. Du kan ringa 073-8965997 eller skicka ett meddelande via kontaktsidan, så får du en anmälningsblankett  skickad till dig. Den skickas tillbaka ifylld till Ann-Catrin, adress finns på blanketten.

Du kan också anmäla ditt intresse att vara med som utställare på mässan. Skicka ett meddelande med namn, adress och vad du erbjuder så får du en påminnelse om att skicka in anmälningsblanketten. Men kom ihåg att intresseanmälan inte är en garanti för att det finns en plats ledig till dig. 

Det är din skriftliga anmälan som är bindande och ger dig en garanterad plats på mässan, när den är betald. Vi tar inte ut någon anmälningsavgift.

Vi följer naturligtvis de rekommendationer som gäller pandemin. Utrymmena i lokalen är omräknade för att kunna genomföra mässan enl. gällande dags rekommendationer. Skulle mässan ändå ställas in pga regler kring pandemin flyttas mässdatum fram och du behåller din plats. Det finns en reservplan för mässan sommaren 2021

Vid sjukdom styrkt av läkarintyg, återbetalas 100% av din betalning. 

För att boka din plats tar vi endast emot skriftlig anmälan med namnteckning och organisationsnummer eller personnummer. Med din underskrift godkänner du mässans villkor och du har en garanterad plats på mässan.

Sen får du en faktura från Frilans Finans som betalas senast 28 Mars.

Vid anmälan till mässan fr.o.m. 10 Mars  2021 är anmälan bindande.

Moms 25% tillkommer på alla priser

Utställarplatser - nytt här också!

Alla utställarplatser har ett djup som är 1,8 meter och de flesta platserna har en vägg bakom. Måtten är anpassade efter lokalen.

Pris per kvadratmeter 275:- exklusive moms

UTSTÄLLARPLATSER bredd x djup = antal kvadratmeter

 

1,5x1,8 = 2,7 kvm, 742,50:- (Endast en utställare per plats)

2x1,8m = 3,6 kvm, 990:- (Endast en utställare per plats)

3x1,8m = 5,4 kvm, 1485:- 

4x1,8m = 7,2 kvm, 1980:- 

5x1,8m = 9 kvm, 2475:-

6x1,8m = 10,8 kvm, 2970:-

 

BORD 75:- st 135x80 cm eller 180x70 cm (begränsat antal)

STOL 50:- st

SKÄRM 120:-st, vikbar i 3 delar, av papp. Varje del är 72 cm, hela skärmen 3x72cm = 216 cm,
Höjd: 180 cm . Det går bra att hänga ett tyg över skärmen och nåla fast t.ex. affisher på själva tyget. (Ta med eget tyg) INGEN tejp eller nålar etc på skärmen är tillåten.

Ta gärna med egna bord, stolar och skärmar

 

Tävla om "Snyggaste Montern" där vinnaren, förutom äran och en blomma, återfår 20% av sin betalda platshyra.

Gör din plats mysig och personlig. Det uppskattas av våra besökare som röstar fram vem av utställarna som har den snyggaste, mysigaste, mest tilltalande....mässplatsen.

 

Mer information medföljer anmälningsblanketten. Observera att din anmälan är bindande först när den är ifylld, undertecknad och inskickad till arrangören. Det är också först då du har en bokad plats på mässan.